Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program de detoxifiere Herbalife
265 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Programul de Detoxifiere Herbalife combina puterea unui complex de plante Aloe Vera destinate sanatatii tubului digestiv, cu puterea unui antioxidant puternic Schizandra:

Programul va ajuta sa consumati usor cantitatea zilnica necesara de fibre vegetale.Programul contine 3 produse Herbalife : Aloe Vera Concentrat, Fibre si Plante si Schizandra.

Concentrat Herbal Aloe Vera ajuta la curatarea tractului digestiv, restabilirea procesului de absorbtie si asimilarea hranei la nivelul intestinului subtire.
Detoxifiere. Combate " balonarile.

Schizandra -Produs pe baza fructelor de Schizandra, destinat sustinerii sistemului imunitar.
Fortifica organismul si inlatura efectele unui stil de viata stresant.
Contine imunomodulatoare, substante nutritive esntiale ce nu se gasesc decat in cateva soiuri de plante raspandite in Asia de Nord-Est. Are rol antioxidant.    Este bogata in vitaminele antioxidante C si E, precum si in betabaroten si seleniu care functioneaza sinergic pentru a sustine sistemul imunitar al organismului tau.

Herbalife Fibre si Plante - Un produs unic in controlul greutatii. Ingredientii naturali din compozitia lui impiedica absorbtia si asimilarea grasimilor din alimente.
Complexul de fibre ofera senzatia de satietate si contribuie la eliminarea reziduurilor din organism si imbunatateste digestia.
Din Gura in Gura